Szervezetfejlesztés
A szervezetfejlesztés egy vállalat életének nagyon széles sávját öleli át. Ide tartozik a szervezeti felépítés, a vezetési folyamatok, döntési jogosítványok telepítése, a szervezeti és működési, illetőleg más, speciális szabályzatok tartalmi elkészítése, a vezetői csoport együttműködési készségének a fejlesztése is.
EEM tanácsadás
A megbízó cég stratégiájához illeszkedő korszerű integrált humánpolitikai rendszer bevezetése számos egymást feltételező humánpolitikai részrendszer kialakítását követeli meg. A rendszerkapcsolatok feltételezik, hogy az építkezés a munkakörök tartalmi sajátosságaiból induljon ki, és azok elemzésén alapuljon, a részrendszerek kidolgozása pedig fokozatosan, egymásra épülve, a kapcsolatok által meghatározott sorrendben történjék.
Képzések / Tréningek
Tréningeink tematikáját a megrendelő speciális igényeit figyelembe véve alakítjuk ki. Nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődési igény pontos meghatározására, illetve a tréning eredményességének nyomon követésére, szükség esetén megerősítő tréningek tartására.

A Bővebben...-re kattintva megtekintheti Engedéllyel rendelkező képzéseink listáját.

Pályázataink

Az ERGOFIT Kft elnyert pályázatai:

TÁMOP-2.1.3.A-12/2-2012-0470 címe: MUNKAHELYI KÉPZÉS ERGOFIT, elnyert pályázati összeg: 1.814.200 Ft

TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0191 címe: "Gyakornoki program indítása az Ergofit Kft.-nél", elnyert pályázati összeg: 3.033.836 Ft

TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003 címe: PÉNZÉRTŐ „A Te pénzed - a Te jövőd! Tudd, értsd, kezeld! A pénzügyi tudatosság fejlesztése a 15-17 éves korosztály számára”, elnyert pályázati összeg: 39.510.235 Ft

Szervezetfejlesztés

A tanácsadás területén ügyfélkörünkbe különböző gazdasági szektorokban tevékenykedő és különböző méretű szervezetek tartoznak, részben a gazdálkodó szférából, részben a közszférából.

A szervezet-specifikus megoldások kidolgozását, fejlesztését a megbízó cég szakembereiből álló munkacsoport végzi tanácsadóink irányításával. A munkacsoport biztosítja a cégismeretet a rendszer kidolgozásában, elvégzi a rendszer tesztelését, segíti a rendszer elfogadtatását és közreműködik annak bevezetésében. Tanácsadóink biztosítják a munkacsoport hatékony működését és érvényesítik a munkavégzéshez szükséges szakmaiságot.

A szervezetek életének természetes velejárója a változás. Ennek megtervezéséhez, kommunikálásához, elfogadtatásához, a változásokkal együttjáró konfliktusok kezeléséhez is nyújtunk támogatást.

A szervezetfejlesztési tanácsadás lényege, hogy a megrendelő felelős vezetője szervezetfejlesztési jellegű kérdésekben állandó szakmai partnert kap tőlünk, aki, ha kell, megvitatja vele az aktuálisan felmerülő kérdéseket, szakvéleményt készít, külső szemmel látva felhívja a figyelmet a szervezetfejlesztési jellegű problémákra, segít a megoldás megkeresésében.

Engedéllyel Rendelkező Felnőttképző Intézmény

Nyilvántartásba vételi számunk:
E-000575/2014

Engedélyezett képzéseink listája

Adatkezelési nyilvántartási számunk:
NAIH-132792/2017.


ELÉRHETŐSÉGEINK:

1118 Budapest, Villányi út 77.
Tel:  +36 (1) 235-0141
Fax: +36 (1) 235-0142
E-mail: info@ergofit.hu


Megtekintés google térképen
h d gg ggfg g fh gdf
Szervezetfejlesztés - Ergofit Kft.