Szervezetfejlesztés
A szervezetfejlesztés egy vállalat életének nagyon széles sávját öleli át. Ide tartozik a szervezeti felépítés, a vezetési folyamatok, döntési jogosítványok telepítése, a szervezeti és működési, illetőleg más, speciális szabályzatok tartalmi elkészítése, a vezetői csoport együttműködési készségének a fejlesztése is.
EEM tanácsadás
A megbízó cég stratégiájához illeszkedő korszerű integrált humánpolitikai rendszer bevezetése számos egymást feltételező humánpolitikai részrendszer kialakítását követeli meg. A rendszerkapcsolatok feltételezik, hogy az építkezés a munkakörök tartalmi sajátosságaiból induljon ki, és azok elemzésén alapuljon, a részrendszerek kidolgozása pedig fokozatosan, egymásra épülve, a kapcsolatok által meghatározott sorrendben történjék.
Képzések / Tréningek
Tréningeink tematikáját a megrendelő speciális igényeit figyelembe véve alakítjuk ki. Nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődési igény pontos meghatározására, illetve a tréning eredményességének nyomon követésére, szükség esetén megerősítő tréningek tartására.

A Bővebben...-re kattintva megtekintheti Engedéllyel rendelkező képzéseink listáját.

Pályázataink

Az ERGOFIT Kft elnyert pályázatai:

TÁMOP-2.1.3.A-12/2-2012-0470 címe: MUNKAHELYI KÉPZÉS ERGOFIT, elnyert pályázati összeg: 1.814.200 Ft

TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0191 címe: "Gyakornoki program indítása az Ergofit Kft.-nél", elnyert pályázati összeg: 3.033.836 Ft

TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003 címe: PÉNZÉRTŐ „A Te pénzed - a Te jövőd! Tudd, értsd, kezeld! A pénzügyi tudatosság fejlesztése a 15-17 éves korosztály számára”, elnyert pályázati összeg: 39.510.235 Ft

Pályázataink

A vállalatunk által elnyert és végrehajtott pályázatok rövid leírása: (részletesebben az Sz2020 oldalon olvashat a pályázatokról)

TÁMOP-2.1.3.A-12/2-2012-0470 (Munkahelyi képzés Ergofit Kft.)

Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára

a Közép-Magyarországi Régióban (TÁMOP-2.1.3.A-12/2-2012-0470)

A projekt célja:

az Új Széchényi Terv keretében dolgozóink, kollégáink számára oktatásokat tartunk az alábbi témakörökben:

  • Angol nyelv
  • Projektmenedzsment
  • Vezetői menedzsment

A projekt elfogadott összes költsége 1 814 200 Ft.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0191 (Gyakornoki programban vett részt az Ergofit Kft.)

GYAKORNOKI PROGRAM INDÍTÁSA AZ ERGOFIT KFT.-NÉL EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSSAL

Cégünk uniós támogatást nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint Támogató által 2013.01.10-én meghirdetett „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című pályázati kiírásban.

A projekt keretében 1 fő 25 év alatti középfokú végzettségű munkavállalót alkalmazunk Pénzügyi - Számviteli ügyintézői munkakörben. A gyakornok 2013-ben végzett, végzettségének megfelelően projektünk keretében helyezkedett el először.

A gyakornok a program keretében a 9 hónapon keresztül mentor segítségével és szakmai koordinálásával sajátítja el a gyakorlati szakmai elemeket, a munkavégzéséhez kapcsolódó infrastrukturális feltételek megteremtését szintén lehetővé teszi a pályázat.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult projektben, 3 millió forint európai uniós támogatás segítségével a programba bevont gyakornok modern környezetben, korszerű eszközök segítségével, hatékony szakmai támogatás mellett sajátítja el munkaköre gyakorlati elemeit.TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003 (Új tartalomfejlesztések a közoktatásban)

Digitális tananyag fejlesztést hajtottunk végre konzorciumi együttműködésben

TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003 számú „PÉNZÉRTŐ. A Te pénzed – a Te jövőd! Tudd, értsd, kezeld!” A pénzügyi tudatosság fejlesztése a 15-17 éves korosztály számára című projekt digitális tananyagfejlesztésre az Euromenedzser Kft. és az Ergofit Tanácsadó és Továbbképző Kft. partnerségben 64 millió forint támogatást nyert el.


A projekt célja egy olyan interaktív digitális tananyag kidolgozása volt, amely fejleszti a 15-17 éves korosztály pénzügyi tudatosságát, ismereteit, elősegíti a felelős pénzügyi döntések meghozatalát a mindennapok pénzügyeiben.

A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a tananyag sokoldalúan használható legyen, ennek érdekében nem csak tanórai használatot teszi majd lehetővé, hanem a moduláris felépítésnek köszönhetően lehetővé kívánták tenni, hogy a tanulók otthon, egyénileg is kalandozhassanak az érdekes témák között. A tananyag tervezetten feldolgozta egyebek mellett a családi költségvetés egyensúlyban tartásának, a biztosításoknak, a hitelfelvételnek kérdéskörét, így lehetőséget kívánt teremteni a családi beszélgetésekre, a tanulókon keresztül a szülők pénzügyi ismereteinek bővítésére is.

A digitális tananyagot gyakorló pedagógusok dolgozták ki szakértők támogatásával. A tananyagot – figyelembe véve a kerettanterveket és a Nemzeti Alaptantervet - is, elsősorban történelem és földrajz tantárgyakba beillesztve - kiegészítve a tanórai tananyagot - lehet alkalmazni.

A tananyag megismertetéséhez és a tanárok érdeklődésének felkeltésére a fejlesztő cégek bemutatókat, disszeminációkat hajtottak végre és terveznek végrehajtani különböző fővárosi és vidéki oktatási intézményekben.


www.penzerto.hu

Engedéllyel Rendelkező Felnőttképző Intézmény

Nyilvántartásba vételi számunk:
E-000575/2014

Engedélyezett képzéseink listája

Adatkezelési nyilvántartási számunk:
NAIH-132792/2017.


ELÉRHETŐSÉGEINK:

1118 Budapest, Villányi út 77.
Tel:  +36 (1) 235-0141
Fax: +36 (1) 235-0142
E-mail: info@ergofit.hu


Megtekintés google térképen
h d gg ggfg g fh gdf
Pályázataink - Ergofit Kft.