Szervezetfejlesztés
A szervezetfejlesztés egy vállalat életének nagyon széles sávját öleli át. Ide tartozik a szervezeti felépítés, a vezetési folyamatok, döntési jogosítványok telepítése, a szervezeti és működési, illetőleg más, speciális szabályzatok tartalmi elkészítése, a vezetői csoport együttműködési készségének a fejlesztése is.
EEM tanácsadás
A megbízó cég stratégiájához illeszkedő korszerű integrált humánpolitikai rendszer bevezetése számos egymást feltételező humánpolitikai részrendszer kialakítását követeli meg. A rendszerkapcsolatok feltételezik, hogy az építkezés a munkakörök tartalmi sajátosságaiból induljon ki, és azok elemzésén alapuljon, a részrendszerek kidolgozása pedig fokozatosan, egymásra épülve, a kapcsolatok által meghatározott sorrendben történjék.
Pályázataink

Az ERGOFIT Kft elnyert pályázatai:

TÁMOP-2.1.3.A-12/2-2012-0470 címe: MUNKAHELYI KÉPZÉS ERGOFIT, elnyert pályázati összeg: 1.814.200 Ft

TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0191 címe: "Gyakornoki program indítása az Ergofit Kft.-nél", elnyert pályázati összeg: 3.033.836 Ft

TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003 címe: PÉNZÉRTŐ „A Te pénzed - a Te jövőd! Tudd, értsd, kezeld! A pénzügyi tudatosság fejlesztése a 15-17 éves korosztály számára”, elnyert pályázati összeg: 39.510.235 Ft

Képzések / Tréningek
Tréningeink tematikáját a megrendelő speciális igényeit figyelembe véve alakítjuk ki. Nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődési igény pontos meghatározására, illetve a tréning eredményességének nyomon követésére, szükség esetén megerősítő tréningek tartására.

A Bővebben...-re kattintva megtekintheti Engedéllyel rendelkező képzéseink listáját.

Szervezetfejlesztésben együttműködünk a MATRO GÉP, SZERSZÁM, ELEKTRO Kft-vel

MATRO2020 szervezetfejlesztési programhoz

1. helyzetkép kidolgozása; jövőkép, stratégiai célok meghatározása, a fejlesztési csomópontok meghatározása, majd Akciótervek nyomon követése, tanácsadói támogatása.

2. Lean ismeretek gyártásba való becsatolásával a folyamatok optimalizálása, illetve a dolgozói készséges (készségek), képességek fejlesztése.

MATRO Kft. az elmúlt években jelentős változásokon ment keresztül. Növekvő létszám, emelkedő forgalom, új vevők és beszállítók valamint új tevékenységek megjelenése jellemezte a cég életét. A vezetés úgy ítélte meg, hogy a változó környezetre megfelelő választ kell adnia a cég szervezetének átalakításával. A szervezet fejlesztéséhez külső tanácsadóként lettünk felkérve, döntésük meghozatalakor a jelentős szaktudást és komoly referenciákkal való rendelkezést emelték ki.

A projekt 2015 év végén indult a cég jelenlegi működésének felmérésével. Választott tanácsadóként nem csak a jelenlegi helyzet felmérésben, hanem a fejlesztési irányok kijelölésében és a megvalósításban is segítségükre voltunk és vagyunk. A „MATRO 2020” fantázianévvel ellátott projektben első körben egy szűkebb közép-, és felsővezetői réteg vett részt a helyzet felmérésben. 2016. június végén műszakvezetőik és csoportvezetőik közül néhányan szintén jelen voltak egy hétvégi találkozón, ahol megkezdték a munkát a szervezet átalakítása érdekében.

A projekt 3. szakaszában tanácsadóként a létrehozott akciótervek folyamatos nyomon követését hajtjuk végre, szakmai tanácsadás végzünk a terv csoportok számára. A Matro2020 teamből alakult egyéni akcióterv csoportok szakmai támogatását, segítését hajtjuk végre. A meghatározott kulcsemberek szervezetfejlesztésben betöltött szerepükre való felkészítés folyamatosan zajlik.

MATRO2020 szervezetfejlesztési program 4. szakaszában a létrehozott és működtetett Projektek nyomon követését, irányítói teamben tanácsadói feladatok ellátását hajtjuk végre, szervezetfejlesztés szempontból még a vállalati HR támogatását végezzük el.

LEAN projekt során lean szemléletre érzékenyítő workshopok lettek megtartva, résztvevők kaizen-en és SMED-en keresztül hajtottak végre fejlesztési feladatokat. A folyamatok optimalizálása érdekében lean-teamek alakultak projektek végrehajtására melyek támogatása a feladatunk.


A Matro Kft hivatalos web oldala

Engedéllyel Rendelkező Felnőttképző Intézmény

Nyilvántartásba vételi számunk:
E-000575/2014

Engedélyezett képzéseink listája

Adatkezelési nyilvántartási számunk:
NAIH-132792/2017.


ELÉRHETŐSÉGEINK:

1118 Budapest, Villányi út 77.
Tel:  +36 (1) 235-0141
Fax: +36 (1) 235-0142
E-mail: info@ergofit.hu


Megtekintés google térképen
h d gg ggfg g fh gdf
Szervezetfejlesztésben együttműködünk a MATRO GÉP, SZERSZÁM, ELEKTRO Kft-vel - Ergofit Kft.